MALINA

Ona je kraljica srpskog voća. Malina. Odlučili smo da gracioznost njenog ukusa iskoristimo i pružamo vam potpuno novo iskustvo ispijanja rakije. Vilina Rakija od maline napravljena je od domaćeg voća, po posebnom receptu koji smo kreirali samo zbog vas. Rakija od maline ima jačinu od 40% alk. a prirodan ukus maline dolazi kao kruna ove magične rakije.

ŠLJIVA

Duboko urezana u srpsku tradiciju i običaje, simbol domaćeg voća. Naša šljiva. Po želji mnogih od vas, napravili smo Vilinu Rakiju od srpske šljive. Svi ljubitelji ovog magičnog pića, znaju da ni jedan bitan trenutak ne može da prođe bez dobre šljivovače. Ispirisani time, kreirali smo Vilinu Rakiju od šljive sa 40% alk.

DUNJA

Ima nešto posebno u rakiji od dunje. Izuzetno kvalitetna i aromatična rakija. Dunjevača je cenjena medju svim generacijama, a sada u potpuno novom izdanju. Unapredili smo recept, koristili samo srpsku dunju i za vas pripremili Vilinu Rakiju od dunje sa 40% alk.

KLEKA

Kako bismo očuvali srpsku tradiciju i novim generacijama je predstavili u potpuno novom svetlu, napravilismo rakiju od kleke. Kleka je lekovita biljka koja se od davnina koristi u razne svrhe. Kleka predstavljasrpsku tradiciju i prožima se kroz narodne običaje. Ono što malo ljudi zna je da je poznato piće džin napravljeno upravo od kleke, ali Vilina Rakija od klekesadrži istaknutije arome i puniji ukus sa 40% alk.

Da li imate više od 18 godina ? Morate biti stariji od 18 godina kako biste pristupili sajtu.
go-to-top